.

.

Dorman RBK70160PR elülső állvány és fogaskerék-tartó persely speciális Infiniti Nissan modellekhez, a fekete illeszkedés:

Dorman RBK70160PR elülső állvány és fogaskerék-tartó persely speciális Infiniti Nissan modellekhez, a fekete illeszkedés:

HUF 2.33
Készleten
Rendelhető

Ez az állvány- és fogaskerék-tartó persely precíziós és szigorúan tesztelt, hogy megbízható csere alkatrészeket biztosítson az eredeti alkatrészhez az egyes járműveken. Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező termékmérnökök és szakértők több mint 80 000 termékével a Dorman az első választás az autóipari szakemberek, a hátsó udvari mechanika és az egész Észak-Amerikában. Közvetlen csere - Ezt az állványt és a fogaskerék -tartó perselyt fordított módon hajtották végre, hogy megfeleljenek az állományrész illeszkedésének és funkciójának az egyes járműveken. Megbízható Fit - Precíziós tervezés, hogy megfeleljen az eredeti alkatrészek tervezésének és méreteinek. Tartós építés - Szigorú, biztonságos anyagok felhasználásával történő szigorú előírásokra gyártva. Szigorúan tesztelt - az alapos minőség -ellenőrzési intézkedések biztosítják a hosszú élettartamot. Gondoskodjon az illeszkedésről - annak biztosítása érdekében, hogy ez a rész illeszkedjen a pontos járműjéhez, adja meg az évet, a gyártást, a modellt és a konfigurációt az oldalon található szerszámba.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak