.

.

& N Universal Clamp-On Légszűrő: Nagy Teljesítményű, Prémium, Csere Motor Szűrő: Karima Átmérője: 2. - Ban, Szűrő Magassága:

& N Universal Clamp-On Légszűrő: Nagy Teljesítményű, Prémium, Csere Motor Szűrő: Karima Átmérője: 2. - Ban, Szűrő Magassága:

HUF 2.00
Készleten
Rendelhető

A K & N Universal Clamp - on légszűrők a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz és egyedi szűrési igényekhez készülnek. A K & N performance High-Flow légszűrőket úgy tervezték, hogy javítsák a motor teljesítményét a légáramlás növelésével. Az eldobható papírszűrőktől eltérően, amelyeket gyakran cserélni kell, a K&N légszűrők moshatók, újrafelhasználhatók és úgy vannak kialakítva, hogy a jármű élettartama alatt is fennmaradjanak. Ezek a sokoldalú szűrők rendkívül erős öntött rugalmas gumi karimákkal vannak kialakítva, amelyek elnyelik a rezgést és lehetővé teszik a biztonságos rögzítést. A kerek, kúpos (kúpos) és ovális kivitelben kapható K & N több ezer rögzíthető szűrőt kínál sokféle formában és méretben, amelyek számos precíz alkalmazáshoz megfelelnek. Csatlakozzon az ügyfelek millióihoz, akik pénzt takarítottak meg és javították a jármű teljesítményét a K&N szűrésre való frissítéssel. A védelem rétegei : több réteg Prémium pamut géz, amelyet egy speciálisan tervezett tapadó anyaggal kezelnek, együtt dolgoznak, hogy bonyolult hálót hozzanak létre a motor szűrőközegéből, amelyet a káros szennyeződések blokkolására és csapdázására terveztek. Strapabíró konstrukció : a K & N univerzális légszűrők tartós, prémium anyagokból és a legkorszerűbb építési módszerekkel készülnek, hogy egy életen át tartsanak. Tisztítsa meg 5 évente egyszer : a motor légszűrőjét csak 75 000 mérföldenként kell tisztítani normál autópálya-vezetési körülmények között (5 év az évi 15 000 mérföldes átlagos mérföld alapján). Egyszerű telepítés : a K&N légszűrők előre olajozottak és készen állnak arra, hogy a gyári légdobozba kerüljenek - ezek az egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb járműfrissítés a gyors teljesítménynövekedés érdekében.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak